marithaime_logo_gelige_bg_340x156
Beste lezer,

Even een bericht van Marithaime tussendoor in het kader van de Nationale Archeologiedagen komend weekend. Op zaterdag 18 juni is het Tempel | Kerk Museum geopend en is ook een archeoloog aanwezig. Voor een bezoek moet u zicht voor 16 juni aanmelden, dus wees er op tijd bij. Hieronder leest u het volledige bericht.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur
marithaime-afscheiding
Bezoek de Romeinse Tempels en Meet & Greet een archeoloog

Tijdens de Nationale Archeologiedagen kun je op zaterdag 18 juni in het Tempel | Kerk Museum Elst mee met een rondleiding door de Romeinse tempels of kun je aansluiten bij een Meet & Greet met een echte archeoloog. Dit is je kans om te vragen wat je altijd al had willen weten over archeologie!

Meet & Greet
Archeoloog Petra Hoff sluit aan bij de laatste twee rondleidingen. Zij werkte mee aan de opgravingen bij de Grote Kerk in 2002-2003. Na deze rondleidingen is er gelegenheid om met Petra in gesprek te gaan.

Rondleidingen
Op zaterdag 18 juni worden er vier rondleidingen gegeven. Tijdens elke rondleiding zie je onder andere de opgegraven Gallo-Romeinse tempels uit de 1e eeuw, die ondertussen tot het UNESCO Werelderfgoed behoren!
Starttijden rondleidingen: 11:00 uur / 12:30 uur / 14:00 uur (Meet & Greet) / 15:30 uur (Meet & Greet)
Het museum is deze dag alleen open voor bovenstaande rondleidingen. Voor de rondleiding is aanmelden nodig. Wees er snel bij, want vol=vol!
Aanmelden kan tot 16 juni via de website www.tempelkerkmuseum.nl.
Het Tempel | Kerk Museum bevindt zich in de Grote Kerk, Grote Molenstraat 2, Elst (GLD).

Historische Vereniging Marithaime
Email Marketing Powered by MailPoet