Rondleiding Tempel|Kerkmuseum

Hebt u al eens het Tempel|Kerkmuseum bezocht? Marithaime biedt u nu de mogelijkheid.

Het is weer tijd voor een rondleiding/excursie voor onze leden van Marithaime. Ik heb met Jetty Gaasbeek, koster van de Protestante Gemeente Elst contact gehad inzake rondleidingen in de Grote Kerk/Tempelmuseum; zij coördineert deze. Ik heb met haar een datum kunnen prikken: zaterdagmorgen 3 juni om 11.00. Ik heb deze datum dan ook direct vastgelegd.

We verzamelen ons dan rond 10.50u. bij de ingang van de Grote Kerk. Hier worden we opgehaald door een ervaren gids, die ons deze ochtend zal begeleiden en het een en ander zal vertellen over o.a. de geschiedenis betreffende oorsprong, vondsten, opgravingen, museum etc. Het belooft een leuke en interessante excursie te worden. U kunt zich opgeven via info@marithaime.nl

De groep kan hoogstens uit 12 personen bestaan, daarom zal de volgorde van inschrijving  bepalend zijn voor deelname. Indien er toch veel meer interesse blijkt te zijn, dan zal ik alsnog een tweede bezichtiging vast gaan leggen op termijn, zodat meerdere mensen de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan deze excursie. De kosten van deze rondleiding zullen worden betaald door Marithaime.  Meer informatie over het museum is te vinden op de website van de Prostestantse Gemeente.

De mogelijkheid bestaat, dat de rondleiding geannuleerd moet worden, doordat er een uitvaartdienst op betreffende dag en op dat tijdstip wordt gepland.

Dus mensen, indien u bent geïnteresseerd, schrijf u dan zo snel mogelijk in. Zoals gezegd: vol is vol.

Marius Jansen, coördinator lezingen en excursies Hist. Ver. Marithaime Elst