Clubkascampagne 2018

mail
Notificatie 27 mei 2018 

Rabobank Clubkas Campagne

Beste Bezoeker,


Het is weer zover! Van 15 tot en met 30 mei 2018 mag je vijf stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen ze voor de regio Oost Betuwe €75.000,- beschikbaar om te verdelen onder de deelnemende clubs. Als lid van onze bank heb jij inspraak in hoe deze verdeling eruit ziet. Jouw stem is dus geld waard!

Ook de Historische Vereniging Marithaime doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!
 
Stemmen
Particuliere klanten van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe die op 1 maart 2018 lid zijn, mogen stemmen. Van maandag 15 mei tot en met 30 mei mogen zij vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.
Marithaime ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen vermenigvuldigd met het bedrag dat een stem waard is.
 
Oproep aan alle leden
Het is voor Marithaime belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo veel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe materialen enz. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Marithaime tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne en het lidmaatschap op de website van de Rabobank.
 
Bedankt voor jouw steun!

 

--
marithaime.nl | Contactmessage
--