E-mailAfdrukkenExport ICS

ALV 2018

Evenement

ALV 2018
Titel:
ALV 2018
Wanneer:
di 13 maart 2018, 20:00 u - 22:30 u
Locatie:
Logis Hotel - Restaurant “Het Wapen van Elst" - Elst Gld,
Categorie:
Algemene Ledenvergadering

Omschrijving

Enkele aandachtspunten:

Naast de voor een Algemene ledenvergadering gebruikelijke onderwerpen, zoals verslag en financiën zal nu ook het agendapunt “beleid” aan de orde komen.Het bestuur is van mening dat het aantal activiteiten kan uitbreiden. Te denken valt aan cursussen, bespreking van thema’s in groepen leden met een bijzondere belangstelling, verzamelen van informatie over verenigingen die in de vorige eeuw zijn opgericht (sport en cultuur), houden van meer interviews met Elstenaren die voor de oorlog zijn geboren.
Voorts wil het bestuur bepaalde taken overdragen aan werkgroepen, zoals het organiseren van lezingen en excursies, ontwikkeling van het gebruik van de website, werk maken van actualisering van wandel- en fietsroutes, PR, maar ook het inventariseren van leden die veel van een onderwerp weten en hierover een les zouden kunnen geven aan leerlingen van scholen.

Vacature voor secretaris. Henk Knol heeft ervaren dat je ook te veel hooi op de vork kunt nemen. Hij wil zich gaan beperken tot PR, waarvoor hij indertijd in het bestuur is gekozen. Belangstellenden voor de functie van secretaris kunnen hierover contact opnemen met hem (0481-376889) of een van de andere bestuursleden.

De stukken voor de algemene ledenvergadering kunnen de leden na carnaval verwachten.

Aansluitend op de Algemene ledenvergadering zal om 21.00 uur Martin van Hemmen van de stichting Exodus een lezing houden over de strijd in de Betuwe in periode 1944-1945 en hoe dit oorlogsgebeuren ‘een plaats van herinnering’ krijgt in het Betuws Landschap.

Contact informatie

Naam:
Secretaris
Telefoon:
(084) 867 98 11

Bestanden

Download Agenda ALV 2018


Locatie

Logis Hotel - Restaurant “Het Wapen van Elst
Locatie:
Logis Hotel - Restaurant “Het Wapen van Elst" - Website
Straat:
Dorpsstraat 28
Postcode:
6661 EL
Plaats:
Elst Gld
Land:
Netherlands