ALV 2021

oktober
donderdag
21
ALV 2021 De Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar in het najaar gehouden, omdat de coronacrisis het ons niet toestond dit eerder te doen. 
De ALV is uitsluitend toegankelijk voor leden.

Niet minder dan 25 teams van 5 deelnemers vulden de zaal van het Wapen van Elst tijdens de 11e Elster Dorpsquiz op vrijdagavond 2 november 2018.

Wes Leurs was ook nu weer de quizmaster. Het team dat deze quiz mogelijk heeft gemaakt bestond uit Toon Osterloh, André Heezen, Wies Ras, Johan van Meegen, Toon Joosten, Eddy Brunekreeft en Frits Hoogveld. Niet als in de jubileumquiz van vorig jaar alleen maar vragen omtrent Elst maar weer thema’s als actualiteit, muziek, film, sport, geschiedenis en ook (beeld)vragen betreffende het dorp Elst. De vragen waren over het algemeen goed te doen gezien de vele 100% scores van de teams. De verschillen tussen de teams in de totaalscores per ronde waren daarom klein.

Na vier rondes van 16 vragen kwamen het team van Kersten & Co en die van Wijkplatform Elst Noord bovenaan te staan met een gelijk aantal punten. Wijkplatform Elst Noord won uiteindelijk in de barrage op het podium na slechts één vraag: Jan Hoekzema van het Wijkplatform Elst Noord wist exact hoeveel historische (plak)plaatjes staan in het boek ‘Groeten uit Elst’ van Jumbo Maclean. Zijn opponent van Kersten & Co zat er naast.

Hoekzema mocht de trofee meenemen naar zijn team in de zaal. Het winnende team van Wijkplatform Elst Noord bestond naast Jan Hoekzema uit Piet Brocatus, Erna van Zadelhoff, Jan Bouwknegt en Feike Vlas.