ALV 2021

oktober
donderdag
21
ALV 2021 De Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar in het najaar gehouden, omdat de coronacrisis het ons niet toestond dit eerder te doen. 
De ALV is uitsluitend toegankelijk voor leden.

Het was al een tijdje duidelijk: de Dorpsquiz gaat dit jaar niet door. Toch wil Marithaime dit jaar iets doen voor al die mensen die elk jaar trouw meedoen.

Het is dan misschien wel oude koek, maar zou het niet leuk zijn om al de quizzen nog eens een keer over te doen? In familiekring, op een verjaardag of zomaar als er iemand op bezoek is die beweert goed op de hoogte te zijn. Dat kan! Begin november komt er een boekje uit waar alle vragen van de afgelopen jaren in staan. Alle 768. Ook voor mensen die nog nooit hebben deel genomen aan de quiz een leuk boekje.

De vorm en de prijs zijn nog niet bekend, maar het wordt zeker een leuk cadeau voor de feestdagen. We proberen de prijs laag te houden. Dus verras een vriend, je vader of een willekeurige wijsneus met deze uitgave. Of koop het voor jezelf om in te bladeren op een rustig moment. Het wordt een sieraad voor elke intellectuele lectuurtafel.

Coen Hoogveld