ALV 2021

oktober
donderdag
21
ALV 2021 De Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar in het najaar gehouden, omdat de coronacrisis het ons niet toestond dit eerder te doen. 
De ALV is uitsluitend toegankelijk voor leden.

In hun in 2017 verschenen Bibliografie van Elst stellen Gerrit Mentink en Jan Derksen vast dat er over sport en cultuur in Elst weinig is geschreven. De komende tijd wil het bestuur deze lacune proberen te vullen.

Het bestuur heeft in het beleidsplan 2018-2021, vastgesteld in de ledenvergadering in maart 2018, aangegeven dat hieraan met voorrang gewerkt gaat worden. Er is begonnen met sport. Na een inventarisatie van sportverenigingen kwamen verschillende reacties binnen en op dit moment zijn de eerste teksten geschreven, met de hulp van ons archief en de websites van de verenigingen. Hier moet nog kritisch naar gekeken worden door leden, die over de ontwikkeling van een of meer verenigingen veel weten. Naar verwachting zal in de zomer van 2019 een brochure of boek gereed zijn.

Dan nu Cultuur. Het is een breed onderwerp. We zijn begonnen met een inventarisatie die u hier kunt vinden. De grote vraag is echter Zijn we compleet? En wie weet over een of meerdere clubs nog veel te vertellen?

Graag reacties naar Henk Knol, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0481-376889. Bij voorbaat dank voor ieders medewerking.