ALV 2021

oktober
donderdag
21
ALV 2021 De Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar in het najaar gehouden, omdat de coronacrisis het ons niet toestond dit eerder te doen. 
De ALV is uitsluitend toegankelijk voor leden.

Feike-7Maandag 16 juni heeft dr. Jan Brouwer zijn boek "Van Market Garden tot Bevrijding en het belang van het Over-Betuwse bruggenhoofd (Het Eiland)" aangeboden aan de burgemeester van de gemeente Overbetuwe, Toon van Asseldonk.

Tijdens een druk bezochte bijeenkomst in “het Wapen van Elst” heeft de auteur een boeiende presentatie gehouden over zijn boek voor genodigden, sponsoren en leden. Daarbij heeft hij een aantal militair-strategische aspecten belicht maar ook verschillende mythen ontzenuwd. De burgemeester ging in zijn toespraak met name in op de menselijke aspecten van het dagelijks leven van de burgers in de Overbetuwe in deze oorlogsperiode.

DSC 2517De bijeenkomst werd opgeluisterd door een optreden van de bekende Betuwse zanger Dick van Altena. De avond werd afgesloten met het lied “Eens zal de Betuwe in bloei weer staan” waarvan het refrein door de aanwezigen uit volle borst werd meegezongen. Al met al een geslaagde avond.

Alle foto’s van deze bijeenkomst kunt u hier bekijken.

Lees ook het artikel met uitgebreide informatie over het boek.

Een bestelformulier vindt u hier.