ALV 2021

oktober
donderdag
21
ALV 2021 De Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar in het najaar gehouden, omdat de coronacrisis het ons niet toestond dit eerder te doen. 
De ALV is uitsluitend toegankelijk voor leden.

Na meer dan tien jaar 'trouwe dienst' heeft ons oud-bestuurslid Joop de Wolf onlangs te kennen gegeven zijn werkzaamheden als bestuurslid van de Stichting Tabula Batavorum namens Marithaime te willen beëindigen. Zoals bekend is dit de stichting die elk jaar het boek Terugblik laat verschijnen.
Joop heeft dit werk altijd met veel plezier gedaan, maar vindt dat het tijd is om ruimte te maken voor iemand anders. Er is dus nu namens onze vereniging een vacature in het bestuur van de stichting Tabula Batavorum.

Wat verwachten wij van een vertegenwoordiger van Marithaime in het stichtingsbestuur?

De functie op zich is eenvoudig: Marithaime vertegenwoordigen ter voorbereiding van het uitgeven van een nieuwe Terugblik; het meedenken en meebeoordelen van teksten die door de verschillende auteurs worden aangeleverd, de financieën  en andere zaken die te maken hebben met het uitgeven van dat bewuste boek Terugblik. Een echte specifieke deskundigheid is hiervoor niet vereist. Het is dus niet de bedoeling dat men zelf gaat schrijven voor Terugblik. In de praktijk zijn het 4 of 5 bijeenkomsten per jaar.

Lijkt het u iets of weet u iemand die daar volgens u mening voor geschikt is, laat het ons zo gauw mogelijk weten! Stuur uw reactie naar Voorzitter Marithaime.