ALV 2021

oktober
donderdag
21
ALV 2021 De Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar in het najaar gehouden, omdat de coronacrisis het ons niet toestond dit eerder te doen. 
De ALV is uitsluitend toegankelijk voor leden.

DöppertbeeldjeHet phishing-incident van afgelopen zomer heeft onze vereniging een nominatie opgeleverd voor de titel Döppert 2013. De Döppert wordt uitgereikt door de VEKO (Vereniging Elster Karnavals Optocht). Of we de titel en het bijbehorende beeldje daadwerkelijk in de wacht slepen, wordt bekend gemaakt tijdens de VEKO-avond op donderdag 27 februari in Het Wapen van Elst. Iedereen kan op www.veko-elst.nl een stem uitbrengen op een van de drie kandidaten.

De prijs gaat jaarlijks naar een persoon of vereniging die Elst in op de kaart gezet. Eerdere winnaars van deze prijs waren onder andere Jan Brouwer, Winfried Witjes, oud-burgemeester Galama en voormalig staatssecretaris Annelies Verstand.

De Döppert-commissie heeft de drie genomineerden bekendgemaakt voor de deze keer te vergeven titel. U kunt een stem uitbrengen op Tonny Dulos, Historische Vereniging Marithaime of Ed en Marian Neerincx.

Dulos is de man achter het eerste Nederlands Kampioenschap voor Straatmuzikanten in Elst. De deelnemers kwamen uit het hele land. Het festival kreeg aandacht op nationale radiozenders.

Marithaime kwam landelijk in het nieuws omdat ze slachtoffer werd van oplichting door middel van phishing. De club raakte 20.000 euro kwijt. Marithaime verzorgt jaarlijks interessante lezingen en is de organisatie van de populaire Dorpsquiz.

Ed en Marian Neerincx haalden het nieuws omdat hun koe Aurora vijf nationale titels won. Volgens het Veeteelt Vleesmagazine heeft de koe daarmee geschiedenis geschreven.

Iedereen kan een stem op een van deze genomineerden uitbrengen op de website www.veko-elst.nl. Dat kan tot en met 27 februari 2013, 18:00 uur.