ALV 2021

oktober
donderdag
21
ALV 2021 De Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar in het najaar gehouden, omdat de coronacrisis het ons niet toestond dit eerder te doen. 
De ALV is uitsluitend toegankelijk voor leden.

in onderhoudDe website van Marithaime is technisch en inhoudelijk aan een flinke opknapbeurt toe.

Als eerste slag is hij nu door onze nieuwe provider Carien omgezet naar de nieuwste versie van het zgn. CMS (Content Management Systeem). Die bijdrage was vrijwilligerswerk dat door haar echtgenoot Henk is opgepakt.
Tegelijk heeft zij op haar eigen server gezorgd voor een zgn. SSL-certificaat waardoor alle communicatie met de site wordt versleuteld en veilig is. Dat geldt ook voor onze e-mail. Carien bewaakt dat actief!

Sinds 18 augustus 2017 is alle inhoud veilig en ontdaan van veel overbodige franje. Het gaat om zo'n 30.000 bestanden, 5.000 mappen en 5.500 links in onze website. De veiligheid is inmiddels getest door Carien, het datacenter en verschillende leveranciers van anti-virus software. De website is nu 'clean' en komt nu niet meer voor op enige 'blacklist'.

Tegelijk met die migratie heeft Carien gezorgd voor een eenduidige opmaak die leesbaar is op alle apparaten en schermen.

Daarmee is het technische deel achter de rug. Het gevolg is dat de uiterlijke verschijning wat is veranderd. Misschien dat sommige pagina's niet werken of afbeeldingen niet goed op het scherm komen.
We stellen er prijs op als je dat meldt via deze link.

De hele inhoud is behouden en in elk geval via een zoekopdracht te vinden.
Samen met het bestuur van Marithaime gaat Carien nu kijken naar de volgende stap: een nieuwe, frisse website die veel interessante informatie over (de geschiedenis van) Elst zal bevatten.

Carien richt zich met haar werkzaamheden op het regionale MKB en zzp'ers.
Zij wil vooral helpen met de vindbaarheid en de presentatie in heldere en begrijpelijke teksten.
Gewoon menselijk contact en overleg staat daarbij centraal.
Carien verzorgt ook hulp bij het inrichten en veilig maken van PC, tablet en telefoon.