Nieuwsbrief oktober 2020

mail
Nieuwsbrief  20 januari 2021 

Beste Bezoeker,

Nadat u in de vorige nieuwsbrief kon lezen over de eerste activiteiten na de "corona-pauze", moeten we in deze nieuwsbrief helaas melden dat we een aantal geplande activiteiten moeten uitstellen als gevolg van de aanscherping van de coronamaatregelen. Hopelijk hebben de maatregelen het gewenste effect en kunnen we elkaar binnen niet al te lange tijd, in goede gezondheid, weer ontmoeten.

Toch hebben we ook vrolijk nieuws. De uitgave van een nieuw boek staat op stapel! Verder willen we ons gaan inzetten voor een actualisatie van cultuurhistorie in de gemeente Overbetuwe.

Het bestuur. 

Nieuws op de website

Op de website zijn sinds de vorige nieuwsbrief de volgende artikelen verschenen:

Activiteiten uitgesteld

De lezing "Bezet, bevrijd & geplunderd" van Paul Thissen en Paul Klinkenberg die gepland stond voor dinsdag 13 oktober en waar veel animo voor was, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Ook de ledenvergadering van 29 oktober gaat voorlopig niet door. Via de nieuwsbrief informeren wij u over de nieuwe data.Boek Elster Dorpsquiz

Zoals eerder gemeld gaat de Elster Dorpsquiz dit jaar niet door. Om dit "gat" op te vullen hebben Frits Hoogveld, Toon Osterloh, Coen Hoogveld en Jan Rouwhorst een boek samengesteld met alle vragen, antwoorden en andere wetenswaardigheden van de afgelopen 12 jaar.


Lees verder

Cultuurhistorische actualisatie

Ferdinand van Hemmen omschreef het als 'een iconisch gebiedje met een rijke archeologie en ligging op crevassestructuren': Raayen. Opnieuw in beeld gebracht met een indrukwekkende luchtfoto.


Lees verder


 
--
marithaime.nl | Contactmessage
--