Nieuwsbrief juni 2021

mail
Nieuwsbrief  23 september 2021 

Beste Bezoeker,

Verjaardagen lijken net een estafette sinds de coronamaatregelen. De een is net op bezoek geweest of een ander stel staat op de stoep en zo gaat het meerdere dagen door, want wij zijn een grote familie. Vragen aan de jarige over zijn of haar leeftijd komen niet aan de orde, want al snel gaat het gesprek over vaccinaties. Maar het moment, dat je met meerdere mensen op bezoek kunt, komt eraan.

Het lijkt erop, dat we versneld naar "normaal" gaan. Het bestuur is de algemene ledenvergadering aan het voorbereiden. In de vorige nieuwsbrief heeft ieder het jaarverslag van 2020 kunnen lezen. De algemene ledenvergadering zal meer in het teken staan van de activiteiten voor het komend seizoen. We verwachten verdere versoepelingen, zodat we elkaar weer met zoveel mogelijk mensen kunnen ontmoeten

Henk Knol
Voorzitter

Nieuws op de website

Op de website zijn sinds de vorige nieuwsbrief de volgende artikelen verschenen:

“Roosje”, een blijvende herinnering

Jaarlijks staan we in de nieuwsbrief van mei stil bij gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar stond de nieuwsbrief van mei vanwege de coronaperikelen in het teken van het jaarverslag. We wilden u echter bijgaand bijzondere verhaal van Wim van de Kamp niet onthouden.


Lees verder

Kadastrale en topografische ontwikkeling van Elst, deel 5

Tijd voor een nieuwe kaart in de reeks oude kaarten, waarmee we de geschiedenis van Elst in de laatste twee eeuwen verkennen. Ditmaal de topografische kaart van 1957.


Lees verder

 
--
marithaime.nl | Contactmessage
--