De afgelopen tijd zijn er twee boeken verschenen over interessante onderwerpen: Reformatie in Ressen; De geschiedenis van een eeuwenoud kerkje en Dijkrijders.

Reformatie in Ressen; De geschiedenis van een eeuwenoud kerkje

Dit is de titel van het boekje dat geschreven is door het Schrijverscollectief Ressen, acht schrijvers met banden met Ressen. Vanuit het perspectief van een oud, klein, maar nog steeds levendig kerkje in Ressen. Een zeer mooi verzorgd boekje met zeer veel interessante gegevens over de reformatie in deze regio en in Ressen in het bijzonder. Het is ook interessant vanwege de bemoeienis van Ambtmannen van de Over-Betuwe. Het boekje is te koop in de boekhandel. 

 

Dijkrijders

Een boek van Peter Rutjes, Jan van Brakel en Daan Viergever. Het gaat over ruim 56 jaar vervoer per bus vanuit Andelst door de VELOX, BSM en Zuid-Ooster. Het boek omvat 280 pagina’s.

Voor meer informatie en verkoop:
Jan van Brakel: 06-23064209 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peter Rutjes: 06-22248909 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.