De uitreiking van het eerste exemplaar van de 20e Terugblik van de St.Tabula Batavorum vindt plaats op vrijdag 8 november 2019 en dat betekent dat de leden hun exemplaar van dit jaarboek weer op kunnen halen op donderdagmiddag 14 november en donderdagmiddag 21 november tussen 15.30 en 18.00 uur wederom in het Wapen van Elst. Eén (1) boek per huishouden. Neem gerust een exemplaar voor uw buren/familie mee, die ook lid zijn van Marithaime!

De titel van dit jaarboek is: 'Heen en Weer', en gaat over 'Verkeer en Vervoer in de Betuwe door de eeuwen heen'.

De inhoud bestaat uit een verzameling van zestien losse bijdragen die allemaal iets vertellen over de economische en demografische ontwikkeling, van het Gelderse rivierengebied.

Het jaarboek is evenals voorgaande jaren weer in full color gedrukt en het ziet er buitengewoon fraai uit. Het telt ca. 260 bladzijden waarin de diverse bijdragen met unieke en fraaie illustraties worden gepresenteerd. Een waardevolle aanvulling voor de Betuwse regionale geschiedenis!
Het Jaarboek is dus gratis voor leden, in de boekwinkel kost het 19 euro!
Voor vragen m.b.t. het jaarboek kunt u contact opnemen met Sipkje Schimmel- de Haan, afgevaardigde van Marithaime in de Stichting Tabula Batavorum.
Tel.: 06-10465193, e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.