Verslag van activiteiten

Hier vindt u korte verslagen van activiteiten die binnen onze vereniging hebben plaatsgevonden. Klik een verslag aan voor een uitgebreider verslag.
 • Verslag 12e Elster Dorpsquiz

  Deze werd gehouden, zoals we gewend zijn, op de eerste vrijdag van de maand november, vrijdag 1 november, in de zaal van het Wapen van Elst.

  Winnaar werd het team de Roje Road met de teamleden: Joop Jansen (teamleider), Amdré Tumuleire, Arno Schellekens, Theo Spaan en Hans van Beek.

  Drie teams kwamen op de tweede plaats. Een barrage was nodig. Deze werd gewonnen door team Kersten en Co, waarna Wijkplatform Noord op de derde plaats eindigde.

 • Verslag van 11e Elster Dorpsquiz

  Niet minder dan 25 teams van 5 deelnemers vulden de zaal van het Wapen van Elst tijdens de 11e Elster Dorpsquiz op vrijdagavond 2 november 2018.

 • Activiteiten 2018

  Een overzicht van de activiteiten in het komende kalenderjaar. Zie hiervoor ook de pagina Activiteiten.

 • Wijkplatform Elst-Noord wederom winnaar Dorpsquiz

  Wijkplatform Elst-Noord heeft de  Elster Dorpsquiz voor de derde achtereenvolgende keer gewonnen. Hierdoor is de wisselbeker nu definitief in het bezit van het wijkplatform gekomen.

  Historische Vereniging Marithaime organiseerde de Elster Dorpsquiz voor de zesde keer. Dit populaire evenement, waar 28 teams aan deelnamen,  werd op vrijdagavond 1 november in het Wapen van Elst gehouden.

  2013-11-01_Dorpsquiz-winnaars
  Het winnende team van het Wijkplatform Elst-Noord bestaat uit Tanja Vollebregt, Erna van Zadelhoff, Jan Bouwknegt, Piet Brocatus, Jan Hoekzema en Feike Vlas.

  Klik hier voor meer foto's.