Herinneringen uit het cultuurboek

Als reactie op het verschijnen van het boek “Cultuur in Elst” ontvingen wij bijgaande mail van de heer Handelé uit Elst.

Onlangs heb ik het boek “Cultuur in Elst” aangeschaft. Alhoewel ik geen geboren Elstenaar ben, woon ik al wel ruim ruim 55 jaar in Elst. Vele onderwerpen in dit boek spreken mij dus aan. Zozeer zelfs dat ik nog drie exemplaren heb gekocht, die ik naar mijn kinderen heb gestuurd. Zij zijn in Elst opgegroeid en twee van de drie wonen nu in het buitenland. Ook zij zijn verrast door het boek. Zo zie je maar weer dat het culturele Elst de hele wereld over gaat.

Alhoewel u stelt dat het niet om de personen zelf gaat, wil ik toch een kleine aanvulling geven op de foto op pagina 13. Natuurlijk gaat het hier om de Grote Kerk ,maar de toevallige passanten die te zien zijn , zijn wel familie van mij. Hier loopt mijn (inmiddels overleden) echtgenote Elma Handelé met onze jongste dochter Nicole. Ik schat dat deze foto in 1974 is genomen en sindsdien decennia lang als ansichtkaart bij Boekhandel Herberts te verkrijgen was.
Ik wilde dit even kwijt voor de volledigheid.

Met vriendelijke groeten,
Con Handelé

Grote Kerk 1974