Nieuwjaarsborrel tijdens informatieavond

Maandagavond 23 januari 2023 waren alle actieve leden van Marithaime uitgenodigd in de zaal van Het Wapen van Elst voor een informatieavond met aansluitend een nieuwjaarsborrel.

De informatie bestond uit een korte toelichting door een vertegenwoordiger van de diverse werkgroepen over hetgeen de werkgroep in 2022 gedaan heeft en in 2023 gaat doen. Hieruit bleek maar weer eens hoe actief Marithaime is, hoeveel Marithaime het afgelopen jaar in de publiciteit is geweest en welke mooie en uitdagende plannen er liggen voor de toekomst.

Onderwerpen die voorbij zijn gekomen waren werkgroepen Nip en Taminiau, PR (persberichten, website, Facebook, nieuwsbrief, ledenwerving), de Elsterclopedie, archeologie, de collectie-werkgroep, Tabula Batavorum, lezingen en excursies, de Dorpsquiz, contacten met de gemeente, nieuw uit te geven boeken (o.a. “Sport in Elst”), Westeraam, archieven van De Betuwe en Ton Timmer en de stand van zaken binnen werkgroep Lent. Deze onderwerpen zullen ook verwoord worden in het jaarverslag dat tijdens de jaarvergadering van 21 maart gepresenteerd zal worden.

Na afloop was het gezellig onder het genot van een hapje en een drankje.

Wie zich ook wil inzetten voor een van de genoemde onderwerpen is van harte welkom bij onze inloopochtend elke woensdag van 10 tot 12 uur in Stap voor Stap.